Jaloerse vrouw uit Suriname draait door nadat man echtscheiding aanvraagt – politie Suriname

vrouw Suriname
De politie heeft een 53-jarige vrouw uit Suriname opgesloten nadat ze haar man heeft mishandeld. Hij raakte gewond en brak zelfs een arm

De vrouw heeft dit gedaan omdat hij een kind buiten heeft gemaakt. En toen hij een echtscheiding aanvroeg draaide ze door. Bekijk het uitgebreide officiële politiebericht voor meer informatie hierover. Het echtpaar is al 30 jaar getrouwd. Snappen jullie waarom ze is doorgedraaid? Of is dit onacceptabel?

Jaloerse vrouw uit Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Agressieve echtgenote uit Suriname aangehouden voor zware mishandeling en vernieling. De politie van het bureau Lelydorp heeft op zaterdag 10 augustus de 53-jarige Rinia A. aangehouden voor zware mishandeling en vernieling.

30 jaar getrouwd

De echtgenoot van Rinia deed op donderdag 1 augustus aangifte tegen haar. Volgens verklaring van de aangever is hij reeds 30 jaren getrouwd met Rinia. Vanwege huiselijke problemen besloot hij de echtelijke woning in Suriname te verlaten.

Ze is jaloers

Verder gaf hij aan dat zijn vrouw hyper jaloers is. Van haar mocht hij zelf niet met zijn familie bemoeien. Omdat hij het gedrag van zijn vrouw zat was, besloot de man de relatie te beëindigen en vroeg echtscheiding aan. Rinia vond dat niet goed en begaf zich op 1 augustus naar de werklocatie van haar echtgenoot.

Op zijn werkplek

Zij geraakten in een woordenwisseling waarbij Rinia zo razend werd dat zij haar echtgenoot met stoelen en een eind hout te lijf ging. Door die mishandeling liep haar echtgenoot een arm fractuur op. Daarnaast heeft zij ook zijn auto vernielt.

Buitenechtelijke relatie

Rinia werd opgespoord en op 10 augustus aangehouden. Volgens verklaring van Rinia heeft haar man een buitenechtelijke relatie met een vrouw bij wie hij een kind heeft verwekt. Voorts dat sinds hij de echtelijke woning verlaten heeft hij haar geen geld meer geeft om te voorzien in haar levensonderhoud.

Geld vragen

Vandaar dat zij naar zijn werkplek in Suriname ging om hem geld te vragen. Zij ontstak in grote woede omdat haar man zijn zaktelefoon pakte waarmee hij opnames van haar begon te maken. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Rinia hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Bron:

Agressieve echtgenote aangehouden voor zware mishandeling en vernieling