Twee gewapende roof overvallen in Paramaribo – Bewakers gekneveld en onder schot gehouden

vakantie Paramaribo
Een groot geldbedrag is buitgemaakt tijdens een roofoverval in het centrum van Paramaribo

[quads id=1]

De bewakers van een beveiligingsbedrijf werden overmeesterd en gekneveld achtergelaten. Er was ook een overval in een resort te Paramaribo. Daar werd er een groot bedrag aan vreemde valuta gestolen. Bekijk het bericht voor meer informatie over de twee overvallen. Wat een brutale rovers om juist een beveiligingsbedrijf te beroven.

[quads id=1]

Beveiligingsbedrijf Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende”: link geldbedrag buitgemaakt bij roofoverval waardetransport. Zaterdagavond heeft bij een waardetransport en bewakingsbedrijf in het centrum van Paramaribo een roofoverval plaats gevonden, waarbij er een groot geldbedrag en een vuurwapen zijn buitgemaakt. De daders zijn nog niet gepakt.

Onder schot gehouden

Volgens de politie gaat het om drie mannen die het gebouw binnen waren gedrongen waarvan een gewapend was met en vuistvuurwapen. Twee van de mannen hadden een integraal helm op en de derde had zijn gezicht bedekt met een doek. De dienstdoende bewakers werden overmeesterd, gekneveld en onder schot gehouden terwijl een kluis leeg werd gehaald.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat de daders gebruik hebben gemaakt van een valse sleutel. Na de beroving vluchtten ze in een wit gelakt voertuig met een vuistvuurwapen van een van de bewakers en een onbekend geldbedrag. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

[quads id=1]

Tweede inbraak

DWT schreef ook het volgende: Bij een inbraak in een resort in Paramaribo is in de nacht van maandag op dinsdag een groot geldbedrag in vreemde valuta gestolen.

De redactie verneemt dat de inbraak werd gepleegd door vijf mannen die met vuistvuurwapens gewapend waren. Het geld is gestolen uit de kluis van de resort.

[quads id=1]

resort Paramaribo

De inbraak werd dinsdagochtend ontdekt. De politie werd ingeschakeld en stelde ter plaatse een onderzoek in. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Lees meer: Groot geldbedrag weg na inbraak resort – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/14/groot-geldbedrag-weg-na-inbraak-resort/#ixzz5wb7SvC99

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/14/flink-geldbedrag-buitgemaakt-bij-roofoverval-waardetransport/

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/14/groot-geldbedrag-weg-na-inbraak-resort/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland