Politie Amsterdam lost schoten bij aanhoudingen in Zuidoost – donker getinte man gezocht

politie Amsterdam
De politie in Nederland is opzoek naar een donker getinte man. Er is een opsporing geplaatst nadat er vandaag, door de politie, geschoten is in Amsterdam Zuidoost.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Eerder deze week loste de politie ook al schoten. Is de criminaliteit aan het toenemen in ZuidOost? Of is het niet anders dan anders?

Politie schiet bij aanhoudingen op straat in Zuidoost. De politie heeft vanavond twee mannen opgepakt op de Dickenslaan in Zuidoost. Bij de aanhouding losten agenten waarschuwingsschoten. Een derde verdachte is nog voortvluchtig.

[quads id=1]

Aanhoudingen

De aanhouding vond rond 18.15 uur plaats. Een buurtbewoner laat weten dat hij twee schoten hoorde.

[quads id=1]

Vuurwapen

Een woordvoerder van de politie zegt dat er een melding over een persoon met een vuurwapen in een woning in de straat was binnengekomen. Op het moment dat agenten in de de straat stonden, kwamen er drie mannen naar buiten gerend. ‘Zij wilden er vandoor gaan in een auto en toen zijn er waarschuwingsschoten gelost.’

politie Amsterdam
Foto binnengekomen via AT5 Whatapp
Naar het bureau in Amsterdam

Op foto’s is te zien dat een van de verdachten, met handboeien om, op de stoep moest liggen. Hij is na een paar minuten overgebracht naar een politiebureau.

[quads id=1]

Schoen

Een derde verdachte wist wel te vluchten. De politie zoekt hem nog en heeft onder meer een politiehelikopter ingezet.

Ook is zijn signalement via Burgernet verspreid. Het gaat om een donker getinte man die ongeveer 25 jaar oud is. Hij draagt een grijze joggingbroek en mist een schoen. Die schoen ligt nog op de Dickenslaan in Amsterdam ZuidOost. Bekijk hier het bericht op burgernet

Eerder deze week

Afgelopen maandag loste de politie ook al waarschuwingsschoten in Zuidoost. Toen gebeurde dat bij de aanhouding van een mogelijk met mes bewapende man bij winkelcentrum Amsterdamse Poort.

Bron:

https://www.at5.nl/artikelen/196145/politie-schiet-bij-aanhoudingen-op-straat-in-zuidoost

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland