Bus- en boothouders NVB Suriname morgen in actie!

NVB bus Suriname
Opgelet! Het is weer zo ver!! Bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf Suriname zijn morgen in actie. Ze eisen de betaling op over de maanden juni en juli.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en deel het met eenieder zodat ze hier rekening mee kunnen houden morgen. Waarom worden deze mensen niet optijd betaald? Hoe gaan jullie doen? Hebben jullie alternatief vervoer?

[quads id=1]

Bussen Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BUS- EN BOOTHOUDERS NVB LEGGEN DIENSTVERLENING LAM. Bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf zijn morgen in actie. Ze eisen de betaling op over de maanden juni en juli. “Alle bussen en boten zullen in de garage gehouden worden of aan de ketting gelegd worden. Dit is overmacht, omdat we geen geld meer hebben om onze diensten voort te zetten”, zegt Iwan Woon, ondervoorzitter van de Organisatie van Bushouders in Suriname, tegen de Ware Tijd.

[quads id=1]

Ministerie

Hij legt uit dat hij al een poosje bezig is met directeur van NVB, Guno Robertson, en directeur Joyce Blokland van Transport en Communicatie om de uitbetaling te bewerkstelligen. “Er wordt uiteindelijk gezegd dat alle documenten voor de betaling is gestuurd naar het ministerie van Financiën”, zegt Woon.

[quads id=1]

Geen geld gezien

Hij had dinsdag contact met minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. “Hij (minister..red) vroeg me naar de autorisatienummers die hij nodig heeft voor de uitbetaling en mevrouw Blokland zou dat in orde maken. We hebben gewacht tot twee uur vanmiddag en hebben geen geld gezien”, zegt Woon teleurgesteld.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/14/bus-en-boothouders-nvb-leggen-dienstverlening-lam/

Geschreven door Gilliamo Orban
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland