83 jarige onschuldige vrouw aangehouden – politie Suriname

politie Suriname
Hierbij een bericht en tevens waarschuwing van politie Suriname: Geef het altijd door als je paspoort gestolen is.
Het kan namelijk gebruikt worden voor drugssmokkel. Deze bejaarde vrouw en haar zoon zijn hierdoor aangehouden. Bekijk onderstaand officieel politie bericht voor meer informatie en deel de waarschuwing met anderen. Het zou vreselijk zijn om op die leeftijd in een cel te moeten zitten?
Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Gestolen paspoorten gebruikt ter verzending van cocaïne. De Narcotica Brigade van de politie heeft op twee afzonderlijke dagen in de maand augustus een 83-jarige moeder en haar 58- jarige zoon aangehouden op verdenking overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Naar het buitenland sturen

Zij zouden postpakketten met cocaïne hebben aangeboden bij een postbedrijf ter verzending naar het buitenland. De hoeveelheid cocaïne had een totaal gewicht van iets meer dan 127 gram.

Paspoorten gestolen

Uit het nader onderzoek dat volgde is gebleken, dat op 13 juni van dit jaar de paspoorten van de vrouw en haar zoon gestolen zijn uit een voertuig in Suriname.

Zij deden aangifte van deze auto inbraak bij de politie en kregen daarvoor een bewijs van aangifte. De pakketten inhoudende onder andere cocaïne bleken na 13 juni te zijn gepost.

Heen verzonden

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de moeder en haar zoon, na verhoor, door de politie heen gezonden.

Het is van groot belang om bij diefstal van documenten, zoals paspoorten rijbewijzen en identiteitsbewijzen, altijd aangifte bij de politie te doen en wel zo snel als mogelijk.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland