20-jarige dodelijk aangereden door 2 dronken mannen op een bromfiets – politie Suriname

overleden Suriname
Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dood van 20-jarige Satyem. Meer bekend als Kailash uit Suriname.

[quads id=1]

Het blijkt dat hij is aangereden door twee dronken heren die op een bromfiets zaten. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en bekijk de overige foto’s. Wanneer gaan mensen het afleren? Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit vreselijke verlies.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Bromfietser dodelijk aangereden. Na een aanrijding tussen twee bromfietsen, op vrijdag 9 augustus in de Fredericiweg te NieuwNickerie, is de 20-jarige Satyem Johkoe op zaterdag 10 augustus in het Mungra Medisch Centrum overleden ten gevolge van de opgelopen letsels.

[quads id=1]

Drie gewonden

De politie van het bureau Nieuw Nickerie deed na de melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Per ontboden ambulance werden drie gewonden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum, alwaar zij ter verpleging werden opgenomen. Onderzoek wees uit dat de bromfietsbestuurders Satyem Johkoe en 24- jarige Mario H. vanuit tegenovergestelde richting over de Fredericiweg reden.

[quads id=1]

2 bromfietsen

Mario had daarbij een duorijder namelijk Daniel,A. Ter hoogte van de Hazard sluis kwam Mario op de rijhelft van Johkoe terecht met als gevolg de aanrijding. Beide bromfietsers en de duorijder liepen verwondingen op.

[quads id=1]

Ze waren dronken

Naderhand bleek uit getuigen verklaringen dat Mario en Daniel kort voor de aanrijding alcohol hadden genuttigd. In beschonken toestand nam de bromfietsbestuurder Mario deel aan het verkeer met als gevolg de aanrijding.

Toen Mario op dinsdag 13 augustus uit de ziekeninrichting is ontslagen, is hij opgebracht voor verhoor en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Barometer Suriname gestegen

Het ontzielde lichaam van Satyem, Johkoe is voor obductie in beslag is genomen. Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer van Suriname landelijk op 45.

Eerdere berichten:

20-jarige Kailash overleden na ongeval in Suriname (foto’s)

Bron:

Bromfietser dodelijk aangereden

Bron en foto’s:
Ishara Radio & TV
Aladeynieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland