Wat is er mis met mijn zoon? Een wanhopige moeder in gesprek met 1 voor 12 Suriname (video

moeder Suriname
Als jouw kind ziek is dan doe jij als moeder er alles aan om je kind beter te maken. En het is jammer om te zien dat de vader van de 4-jarige Princio deze moeder niet optimaal steunt. Waarom zijn sommige vaders zo?

[quads id=1]

Als je naar hem kijkt lijkt er niets aan de hand. Maar Princio heeft heel wat lichamelijke problemen. Zijn moeder heeft 1 voor 12 Suriname benaderd om via hen haar probleem te delen met de gemeenschap. Ze snapt niet waarom de artsen haar niet kunnen vertellen wat er mis is met haar zoon? Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video en deel het met een ieder. Wellicht kan zij hulp en advies krijgen vanuit de gemeenschap. Want samen staan we sterk

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

De moeder van Princio heeft 1 voor 12 Suriname benaderd hen de situatie van haar zoon uit te leggen. Ze heeft geen idee wat er werkelijk mis is met haar zoon?

Geen problemen

Toen hij geboren was, leek alles goed. Maar naarmate hij ouder werd merkte ze problemen op. Na onderzoeken bleek dat hij iets aan zijn hersenen mankeerde. Daarna bleek alles weer goed te zijn. Nu zijn er zoveel problemen. Maar niemand kan haar specifiek vertellen wat er mis is met hem.

Ze moet heen en weer lopen omwille zijn gezondheid. Dat is heel zwaar voor haar geworden. Graag wil ze wat advies. Ze weet niet goed hoe ze de situatie aan moet pakken. Princio heeft een vader in Suriname, maar geen dag heeft hij een stukje brood voor hem en zijn overige kinderen gebracht. Wat nu?

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

moeder Suriname

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Moeder van 4 kinderen moet woning in Suriname per direct verlaten – 1 voor 12 video

Moeder en zoon ernstig in de problemen na ongeval in Suriname – Video van 1 voor 12

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u