Onze lieve broer Paul Roseval is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
Een droevig bericht van overlijden. Hierbij maken broer en zussen in Nederland bekend dat Paul Roseval is overleden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

“Zelfs al ga ik door een dal der schaduwe des doods, ik vrees geen kwaad,
want Gij zijt bij mij, Uw stok en Uw staf die vertroosten mij”
Psalm 23:

——

Hierbij maken wij het overlijden bekend van onze broer

Paul Ignatius Roseval

Geboren: 23 mei 1946 – Overleden 06 augustus 2019 te Paramaribo

Namens broer en zussen in Nederland:
Humphrey, Klottie en Marlin Roseval en diens gezinnen

De informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland