“Naam kleinzoon van president Bouterse onterecht door het slijk gehaald”

Walter Bouterse Paramaribo
Momenteel circuleert er een filmpje op social media waarin een volwassen man omgang heeft met een jong meisje

[quads id=1]

Er wordt gezegd dat de volwassen man, Walter Bouterse is. De kleinzoon van President Bouterse die in Paramaribo woont. Hij is de zoon van Dino Bouterse. Het blijkt helemaal niet om hem te gaan. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.
Walter Bouterse uit Paramaribo

[quads id=1]

GFC Suriname schreef het volgende hierover: “Naam Walter Bouterse onterecht door het slijk gehaald” Op diverse social mediakanalen wordt er een bericht gedeeld over de kleinzoon van president Desi, Walter Bouterse, die omgang heeft met een minderjarig meisje terwijl anderen toekijken.

Walter Bouterse Paramaribo

Terwijl anderen toekijken

Behalve het bericht dat in eerste instantie werd doorgestuurd door ex-NDP’er Ma Dinie, nu VHP’er – die zegt dat iemand haar aandacht daarover vroeg via WhatsApp – circuleert er ook een filmpje van een jongeman die omgang heeft met een minderjarig meisje, terwijl andere jongens het tafereel aanschouwen.

[quads id=1]

Minderjarig meisje

Volgens de persoon die het filmpje deelde, gaat het om Walter Bouterse. Uit eigen onderzoek van NDP-toppers blijkt dat het gaat om een grove leugen.
“De persoon in dat filmpje heeft een tatoeage op zijn arm, terwijl Walther Bouterse geen tatoeages op zijn lichaam heeft.”

[quads id=1]

Geen tatoeage

“Het is een zeer kwalijke zaak dat personen vanuit de politiek zich dusdanig diep verlagen tot een zeer walgelijk niveau om politiek gewin.”
Gehoopt wordt dat er gepaste maatregelen getroffen zullen worden tegen personen die valse berichten verspreiden.

Bron:

https://gfcnieuws.com/naam-walter-bouterse-onterecht-door-het-slijk-gehaald/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland