Renzo Akrosie uit Suriname maakt dromen waar in het buitenland

voetbal Suriname Nederland
Nog meer goed nieuws!! Voetballer Renzo Akrosie uit Suriname neemt de kans om zichzelf in het buitenland te bewijzen met beide ‘benen’ aan.

[quads id=1]

Tijdens een oefenwedstrijd in het buitenland maakt hij meteen een winnend doelpunt … met zijn hoofd. Geweldig toch? Bekijk het bericht voor meer informatie. Tik joe big up Renzo Je komt er wel! Wij zijn allemaal trots op jou.

[quads id=1]

Voetballer Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ‘VOETBALSTAGIAIR’ RENZO AKROSIE MAAKT WINNENDE GOAL IN MALTA “Ik heb een oefenwedstrijd gespeeld en de winnende goal gemaakt.” Renzo Akrosie is in de zevende hemel na zijn optreden zaterdag in een oefenwedstrijd voor Gudja United uit Malta. De Surinaamse voetballer loopt de komende twee weken stage en hoopt zijn droom – profvoetballer worden – waar te maken. Gudja United speelt in de hoogste divisie van Malta.

[quads id=1]

Droom waarmaken

Akrosie is optimistisch. “Dit is wat ik altijd wilde en ik heb nu de kans om me te bewijzen. De kans om mijn droom werkelijkheid te maken. Ik heb daarom direct laten zien wat ik kan, wie ik ben en waarom ik hier ben”, houdt hij de Ware Tijd voor.

Akrosie, met 33 goals topscorer in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) viel op tijdens de Holland- tour van de nationale selectie. Op 6 augustus scoorde hij de gelijkmaker tegen eerste divisionist Telstar (1-1).

[quads id=1]

Kopte het winnende goal

Ook in Malta bewees hij een neus te hebben voor het maken van doelpunten. In de oefenpot kopte hij in de zeventigste minuut de winnende goal in: 2-1. Volgens hem was de coach erg tevreden. “Hij zei dat ik goed heb gespeeld, dus ik denk dat ik op de goede weg ben.”

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/08/11/dimitrie-apai-renzo-akrosie-en-gleofilo-vlijter-uit-suriname-blijven-in-nederland-achter-videos/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/12/voetbalstagiair-renzo-akrosie-maakt-winnende-goal-in-malta/

Geschreven door Marinio Balsemhof

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland