Prodomisi Sonja Bobson is overleden – Coronie Amsterdam

overleden Coronie
Een schok voor velen. Sonja Bobson is zeer onverwachts overleden. Een bekend gezicht voor velen. Ze zag er altijd fantastisch uit
In Amsterdam stond ze ook bekend als de ‘Prodo Misi’ uit Coronie. Lees de uitgebreide condoleance geschreven door Baas Abo.

[quads id=1]

Geboren in Coronie

Overleden

Sonja Bobson

De prodo misi van Amsterdam is heengegaan!!!

Geheel onverwachts is bekend gemaakt dat Sonja Bobson is overleden. Sonja een persoon die van haar mode en prisiri hield was bij velen bekend als een prodo-misi, en was geliefd bij velen.

In haar geboorte district Coronie kwam het bericht als donder bij heldere hemel. Niemand die het wou geloven…helaas blijkt het waar te zijn.

Gecondoleerd familie en vrienden van Sonja.
Rust zacht Sonja!!!

Deze condoleance komt van Baas Abo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland