Politicoloog en docent Kries Brindaben Panday is overleden in Suriname (video)

overleden Suriname
Een droevig bericht dat velen al heeft bereikt. De oprichter van de Nickerie volkspartij, Kries Brindaben Panday is overleden. Kries zakte in elkaar voor de ingang van de Hakrinbank in Nieuw Nickerie Suriname

[quads id=1]

Kries kampte de afgelopen tijden met wat gezondheidsproblemen. In leven was hij politicoloog en docent in Nickerie Suriname. Maar hij deed nog veel meer. Bekijk onderstaand bericht om de video omtrent zijn leven en zijn overlijden te bekijken.

[quads id=1]

Overleden in Suriname

overleden Suriname

De oprichter van de Nickerie Volkspartij Kries Brindaben Panda is overleden in Suriname. Bekijk hier de video van Rasonic Television. Deel het met belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

Video

Eerdere berichten:

Voetganger valt dood neer voor de Hakrinbank in Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland