Morgen GEEN uitbetaling van kinderbijslag in Paramaribo – Fake news alert Suriname

0
Let op!! Het is wel jammer want veel mensen hadden zich erop verheugd. Maar er zal morgen GEEN kinderbijslag gestort worden in Paramaribo
Het was Fake News. Dit maakt het ministerie van SOZAVO bekend. Bekijk onderstaan bericht voor meer informatie. En geef het door aan een ieder zodat ze er rekening mee kunnen houden.
Kinderbijslag in Paramaribo

NII Suriname schreef het volgende: SOZAVO weerspreekt valse berichtgeving uitbetaling AKB. Er circuleert op sociale media een bericht waarbij wordt aangegeven dat de uitbetaling van de Algemene Kinderbijslag in Paramaribo op 13 augustus 2019 zal aanvangen.

Fake News

Deze berichtgeving is onjuist en is niet gepubliceerd door het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting(SOZAVO). Dat zegt Monche Atompai coördinator Dienst Administratie uitbetaling Sociale Voorzieningen(AUSV)

Wanneer de uitbetaling start en in welke gebieden de aanvang gemaakt zal worden, zal het ministerie de samenleving vroegtijdig informeren.

Let op!!

Atompai roept de samenleving op om te wachten op de juiste berichtgeving vanuit het ministerie van SOZAVO en niet af te gaan op valse informatie.

Bekijk hieronder de Fake brief:

kinderbijslag Paramaribo

Bron:

SOZAVO weerspreekt valse berichtgeving uitbetaling AKB

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.