Mooiste tiener ter wereld is Antilliaanse uit Nederland (video)

Nederland Rotterdam
Zijn meisjes uit Nederland de mooiste ter wereld? Het lijkt er wel op want het is niet de eerste keer dat een meisje uit Nederland gekozen is tot de mooiste tiener van de wereld! Ze woont in Nederland maar is van Curaçao.
Dit jaar heeft een 18-jarige donkere schoonheid uit Rotterdam gewonnen.  Ze heeft pas haar vader verloren en kan het nog steeds niet geloven. Maar ze bedankt een ieder voor hun bijdrage. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s en foto’s. En wat denken jullie heeft ze terecht gewonnen? Wij van FamilieNieuws feliciteren haar en vinden het te gek!
Opvallend is dat veel donkere vrouwen dit jaar in de prijzen zijn gevallen. Wist je dit bijvoorbeeld: Miss America, Miss Teen USA and Miss USA Are All Black Women for the First Time. 


Schoonheid uit Nederland

HLN.be schreef het volgende hierover: Mooiste tiener ter wereld komt uit Nederland. De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam is de nieuwste mooiste tiener van de wereld. Gisteren won ze in Guatemala de titel Miss Teenager. Ze liet missen uit meer dan dertig andere landen achter zich.
De Rotterdamse werd vorig jaar al gekroond tot Miss Teen of Zuid Holland, terwijl ze nog geen ervaring had met modellenwerk of missverkiezingen. Ze werd gescout en besloot om mee te doen. Met succes, want ze won ook de landelijke verkiezing en werd Miss Teen of the Netherlands.

Nog een winnares uit Nederland

Quishantely mag zich nu een jaar lang Miss Teenager noemen. Twee jaar geleden won Lotte van der Zee dezelfde titel in Guatemala. Zij overleed in maart van dit jaar na een hartstilstand. Op de verkiezing werd voor haar een minuut stilte gehouden. “Deze titel draag ik voor Lotte”, zei de nieuwe Miss Teenager in Guatemala.

Volgens de organisatie van de Nederlandse editie is het bijzonder dat de winnares twee keer vlak achter elkaar uit Nederland komt. De verkiezing is vooral in latino landen populair. Bij de vragenronde zei ze onder meer: “Wij zijn niet rijk, wij wonen gewoon in Rotterdam-Zuid maar wij leven, en het leven is je gegeven en daar moet je altijd het beste uit halen.”

Vader verloren

Verder onthulde ze dat haar grootste angst is dat zij zichzelf zou verliezen. “Waardeer altijd wat je hebt in het leven. Het afgelopen jaar heb ik mijn vader verloren, de laatste maanden zat hij in een rolstoel maar zelfs toen was hij altijd positief.”

Bekijk hier de video’s:

Bekijk hier haar Facebook pagina

Eerdere berichten:

Video – Nederlandse Lotte is de mooiste tiener ter wereld