Man mishandelt ex en gooit haar door glazen deur te Paramaribo – politie Suriname

vrouw Paramaribo
De ex vrouw van een man en zijn nieuwe vriendin kregen een woordenwisseling op het werk van de ex vrouw te Paramaribo

[quads id=1]

De man nam het op voor zijn nieuwe vriendin en begon zijn ex vrouw te mishandelen. Ze raakte gewond doordat ze met haar gezicht door een glazen deur viel. Lees het officiële politie bericht voor meer informatie. Hoe kun je als man een vrouw zo verschrikkelijk mishandelen? Wanneer houdt dit eigenlijk op??

[quads id=1]

Ex vrouw te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Man mishandeld ex-partner en beland in de cel. De 39-jarige John K. Is op woensdag 7 augustus door de politie van het bureau Latour aangehouden voor zware mishandeling.

De man viel in een woeste bui zijn ex-partner aan. De politie van Latour werd ingeschakeld voor een vechtpartij op een adres binnen het ressort.

[quads id=1]

Door een glazen deur

Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat de huidige vriendin van John de werkplek van John’s ex-vrouw aan deed om iets af te halen. De ex-vrouw werkt namelijk voor een dienstverlenend bedrijf. Er ontstond op een gegeven moment een woordenwisseling tussen de vrouwen. John’s vriendin bracht hem op de hoogte daarvan.

Hij begon haar te mishandelen

John deed de plek toen in een woeste bui aan en begon zijn ex-vrouw te mishandelen. Daarbij kwam het slachtoffer met haar gezicht tegen een glazendeur aan in de voorgevel van het gebouw waar zij werkzaam is. Dat glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding op liep in haar gelaat.

[quads id=1]

Zware mishandeling

John werd aangehouden voor zware mishandeling en werd overgebracht naar het politie bureau te Paramaribo . Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Gerelateerde berichten:

Vrouw uit Suriname laat baby achter op de grond nadat haar man haar midden op straat mishandelt

Man mishandelt vrouw aan de Waterkant

Bron:

Man mishandeld ex-partner en beland in de cel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland