20-jarige Kailash overleden na ongeval in Suriname (foto’s)

overleden Suriname
Drank maakt meer kapot dan je lief is!!! Wederom een vreselijk bericht van overlijden tijdens het lange vrije weekend in Suriname.

[quads id=1]

De 20-jarige Kailash is overleden. De veroorzaker zou onder invloed zijn van alcohol. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En bekijk de foto’s

[quads id=1]

Ongeval Suriname

Aladeynieuws Suriname schreef het volgende hierover: Een dode en twee gewonden te betreuren in Nickerie. Vrijdagavond omstreeks 23.00 u heeft een zware aanrijding plaats gevonden tussen twee bromfietsers, waarbij de 20- jarige Satyam Jokhoe meer bekend als Kailash, het leven heeft gelaten op de afdeling SEH van het MMC ziekenhuis. De aanrijding vond plaats aan de Frediciweg,ter hoogte van Hazard Sluis( Karan Anjar) in ons rijstdistrict.

[quads id=1]

Voorlopig onderzoek

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vanuit Nieuw Nickerie richting Paradise reed, terwijl de veroorzaker uit de tegenovergestelde richting kwam.

Het is nog niet duidelijk hoe de veroorzaker op de rijhelft van Jokhoe terecht is gekomen en heeft frontaal gebotst.

[quads id=1]

In het ziekenhuis overleden

Jokhoe die zwaar gewond raakte, overleed op de afdeling SEH.

De veroorzaker en de duorijder zijn met letsels opgenomen in MMC

Volgens omstanders heeft het MMC 4 ambulance, terwijl er maar een was uitgerukt en werd Jokhoe als eerst vervoerd en na 30 minuten kwam dan die ambulance terug om die twee andere gewonden te vervoeren.

[quads id=1]

Onder invloed van Alcohol

De veroorzaker was onder invloed van alcohol.

Het stoffelijk overschot van de 20 jarige Satyam Jokhoe is voor obductie in beslag genomen.

rip
Jokhoe Kailash Sathyam

Bron en foto’s:
Ishara Radio & TV
Aladeynieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland