Liefdesrelatie tussen twee vrouwen in Paramaribo eindigt in mishandeling en vernieling – politie Suriname

politie Paramaribo
Uit elkaar gaan is voor sommige mensen echt moeilijk. Het veroorzaakt, boosheid, jaloezie verdriet en agressie.

[quads id=1]

Ook voor deze twee dames. Het beëindigen van hun relatie liep zodanig uit de hand dat de politie 1 van hen heeft opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Sommige mensen kunnen beter alleen blijven.

[quads id=1]

Vechtpartij Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Beëindiging liefdesrelatie mondt uit in wederzijdse mishandeling en vernieling. De politie van het bureau Flora Paramaribo werd op dinsdag 6 augustus ingeschakeld voor een vechtpartij tussen twee vrouwen in de Coesewijnestraat.

[quads id=1]

wederzijdse mishandeling

Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de twee vrouwen X. P. (29) en N.B.(33) elkaar wederzijds hebben mishandeld. Verder dat X.P. een der ruiten van N.B’s auto heeft vernield. De vrouwen bleken een liefdesrelatie van 7 maanden gehad te hebben. Op een bepaald moment bracht N.P een einde aan de relatie, wat niet in goede aarde viel bij X.P.

[quads id=1]

Niet de eerste keer

De vrouwen werden, na medische behandeling, ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau te Paramaribo. Bij de voorgeleiding kwam naar voren, dat het niet de eerste keer is dat X.P vernielingen heeft verricht aan de auto van N.B. Op 30 juli vernielde zij een der autoportieren. Daarover had N.B. aangifte gedaan bij de politie van Latour te Paramaribo. Na overleg met het Openbaar Ministerie is X.P. in verzekering gesteld; terwijl N.B. na verhoor is heen gezonden.

Bron:

Beëindiging liefdesrelatie mondt uit in wederzijdse mishandeling en vernieling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland