Help please – mijn dochter Cheniqua is vermist! Paramaribo Suriname

moeder Paramaribo
Hierbij een bericht van vermissing. Moeder Ivansha Karsters uit Paramaribo  is namelijk opzoek naar haar dochter. Ze is niet thuis gekomen.

[quads id=1]

We vragen eenieder om naar haar uit te kijken. Weet je waar ze is? Laat het dan weten. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar signalement en deel het met een ieder zodat Cheniqua snel weer veilig thuis kan komen.

[quads id=1]

Vermissing Paramaribo

Moeder Ivansha Karster schreef het volgende omtrent haar dochter: Hoi iedereen, middels dit schrijven vraag ik jullie beleefd mij te helpen met het volgende:

Mijn dochter genaamd Cheniqua is gisterochtend tussen 2 en 4.30u vertrokken van huis met onbekende bestemming. Ze had een zwart witte gympie aan en een zwart buiktasje…de kleding is onbekend.

[quads id=1]

Maak aub contact

Ze is ong 1.5m, en slank van postuur. Bekijk de foto voor meer informatie.

Als u informatie heeft over haar verblijf kunnen jullie aub contact opnemen met de dichtbij zijnde politiepost of bellen op het nummer +597 8693502…

HELP ONS DOOR DIT BERICHT VAN VERMISSING VERDER TE DELEN🙏🙏🙏 DANK U

U kunt ook contact maken via Facebook

[quads id=1]

moeder Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland