Buitenman vrijgesproken van zware mishandeling binnenman van schatje uit Paramaribo

politie Suriname
Een ingewikkelde driehoeksverhouding in Paramaribo. Is deze man zwaar mishandeld door de agressieve buitenman van zijn vrouw?

[quads id=1]

De verdachte schijnt een bekende van Balona te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat hij schuldig is. Misschien had die binnenman wel meerdere vijanden? Wat denken jullie? De rechter heeft de buitenman in ieder geval vrijgesproken. Lees het uitgebreide verhaal. En wat leren we hieruit: Hou je aan 1 man of 1 vrouw!!! Laat dit bericht een waarschuwing zijn en deel het met anderen.

[quads id=1]

Buitenman Paramaribo

Buitenman vrijgesproken van mishandeling rivaal. Leonel S. was nogal verbaasd toen hij uit de mond van kantonrechter Lydia Ravenberg hoorde dat hij is vrijgesproken van mishandeling van de partner van zijn schatje. Hiermee veegde de rechter de eis van twee jaar onvoorwaardelijk, gesteld door openbaar aanklager Bibian Tjin Liep Shie, van tafel. De twee juristen stonden lijnrecht tegenover elkaar over de bewijsvoering.

[quads id=1]

Blijvend letsel

Leonel S. is in februari aangehouden voor zware mishandeling van een man met wiens vrouw hij een geheime relatie had. Op de dag van het geval was de partner thuis toen van buiten geroepen werd de deur open te doen. Op het moment dat hij dat deed, werd hij gelijk aangevallen door twee mannen. Een van hen zou Leonel S. moeten zijn. Het slachtoffer moest worden geopereerd. Zijn vlechten werden met een mes afgesneden. De officier van justitie betoogde dat een arts heeft vastgesteld dat volkomen genezing bij het slachtoffer haast onmogelijk is.

[quads id=1]

Neef van zijn vrouw

De dader deed zich voor als een neef van de vrouw. Tjin Liep Shie zegt dat de vrouw van het slachtoffer en de dader een relatie hadden. De vrouw werd mishandeld door haar man en Leonel S. nam daarop revanche volgens de officier van justitie, die hiervoor verwees naar WhatsApp-gesprekken. Ze wilde de spraakberichten laten horen, maar advocaat Robby Dens vond dat niet nodig. Zowel de vrouw als Leonel S. zegt dat zij geen contact met elkaar hadden vóór het geval, terwijl uit een uitdraai van telefoongesprekken en berichten is gebleken dat zij frequent met elkaar in contact stonden.

[quads id=1]

Doggie van Balona

De vrouw van het slachtoffer wilde plotseling niet gehoord worden door de politie, terwijl zij eerder bereid was. De officier van justitie noemt dit ‘zeer opmerkelijk’ en zegt ervan overtuigd te zijn dat Leonel S. de man heeft mishandeld. “Iedereen kent Doggie van Balona, zoals hij bekend staat. Het is goed om je in alle lagen van de bevolking bewegen. Hij kan niet ontkennen. Hij staat bekend als iemand die doet wat hij zegt”, aldus Tjin Liep Shie. Dens hield de rechter voor dat niet omdat zijn cliënt een geweldenaar was hij gezien moet worden als de dader.

[quads id=1]

Familie van de vrouw

Het kunnen volgens jurist ook familieleden van de vrouw zijn die haar man hebben mishandeld. De advocaat vroeg vrijspraak en de rechter was het met hem eens dat er geen bewijs tegen Leonel S. is. Volgens haar is alleen gebleken dat hij heeft gelogen dat hij geen relatie had met de vrouw van het slachtoffer. Zijn broer die enkele keren gewaarschuwd moest worden door de deurwaarder om rustig te blijven, uitte luidkeels zijn blijdschap toen de rechter uitspraak deed. Hij werd uit de zaal gezet.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/10/buitenman-vrijgesproken-van-mishandeling-rivaal/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland