Agressieve militair bedreigt politie agente met (dienst) vuurwapen – Politie Suriname

politie Suriname
Een politieagente van Suriname heeft aangifte gedaan tegen een militair. Hij heeft haar met een wapen bedreigd. Vermoedelijk zijn dienstvuurwapen.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Was dit agressieve gedrag tegenover een vrouw echt nodig? Een militair zou zich ten alle tijden moeten beheersen toch?

[quads id=1]

Militair Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Verdachte aangehouden voor bedreiging met een misdrijf. Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op maandag 5 augustus de 31-jarige verdachte Arantes N. aangehouden.

Met vuistvuurwapen

Arantes wordt ervan verdacht medio juli 2019 een Politie agente in het verkeer met een vuistvuurwapen te hebben bedreigd. Het slachtoffer deed aangifte van de bedreiging tegen Arantes die op de dag van de bedreiging een auto bestuurde.

[quads id=1]

politie Suriname
Foto van KPS
In beslag genomen

Op maandag 5 augustus is Arantes door het arrestatie Team aangehouden. Het A.T. trof een vuurwapen aan in de auto die Arantes op dat moment bestuurde. Dat wapen is in het belang van het onderzoek in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat dat wapen is gebruikt om de agente te bedreigen.

[quads id=1]

Verder onderzoek

Verder onderzoek bracht naar voren dat de verdachte Arantes militair van beroep is en dat het wapen een dienstwapen is. Nadat het A.T. Arantes en het wapen had overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten droegen die hem en het wapen vervolgens over aan de Militaire Politie, die deze zaak verder moet onderzoeken.

Bron:

Verdachte aangehouden voor bedreiging met een misdrijf

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland