Imanuelle Grives raakt rol kwijt in nieuwe film ‘Suriname’ aan Fajah Lourens – televisie Nederland (video’s)

film Suriname
Heel leuk, er komt een nieuwe Nederlandse film. De film heet ‘Suriname’. Kennen jullie het spreekwoord: ‘De 1 zijn dood is de ander zijn brood’? Actrice Imanuelle Grives zou namelijk stralen op het witte doek.

[quads id=1]

Helaas, de actrice is vorige maand opgesloten ivm mogelijke drugssmokkel. Ze heeft hierdoor al veel verloren. Inclusief haar schitterende rol in de nieuwe film. Die gaat Fajah nu overnemen. Jammer toch?  Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s omtrent het hele gebeuren. Ze raakt heel wat kwijt. Fajah zegt dat ze wel snapt dat Grives drugs smokkelt. Want hetgeen ze verdienen is geen vetpot. Zal ze een grapje maken? Is Fajah wel geschikt voor de rol?

[quads id=1]

Film Suriname

https://www.instagram.com/p/ByOAaIkC2sb/

RTL Nieuws schreef het volgende hierover: Fajah Lourens neemt rol Imanuelle Grives over. Fajah Lourens (38) heeft dankzij de arrestatie van Imanuelle Grives (34) een nieuwe filmrol in film Suriname te pakken. Ze is namelijk te zien in de nieuwe film Suriname en vervangt hiermee de in opspraak geraakte actrice.

[quads id=1]

“Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt”

Fajah maakte in De 538 Ochtendshow met Wietze de Jager bekend dat ze binnenkort weer te zien zal zijn op het witte doek. “Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel”, aldus Fajah. Na wat doorvragen gaf Fajah toe dat Imanuelle oorspronkelijk gecast was voor de film en pakte haar meteen aan.

[quads id=1]

Geen vetpot

“Het is geen vetpot. Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt”, vertelt Fajah lachend. “Dit was natuurlijk een grapje hé jongens, maar het is wel heel hard bikkelen.”

https://www.instagram.com/p/Bzw2tF1ImMx/

Imanuelle Grives werd onlangs op het Belgische festival Tomorrowland met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak opgepakt.

Drugs gevonden

Ook op het adres waar ze verbleef werd drugs gevonden. Ze gaf aan dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding van een rol. De Raadkamer van Antwerpen ging niet mee met dit verhaal en besloot dat ze nog zeker een maand vast blijft zitten.

Bekijkhier de video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/4808631/fajah-lourens-neemt-rol-imanuelle-grives-over

Beeld Instagram van Grives en Lourens

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland