52-jarige Primchand vermoedelijk doodgeschoten in zijn slaapkamer te Paramaribo – politie Suriname (video)

overleden Paramaribo
Een dag wat een feestdag zou moeten zijn eindigt voor deze familie in verdriet en ellende. Een vermoedelijke roofmoord in Paramaribo. Een man van 52 jaar is dood aangetroffen in zijn slaapkamer.

[quads id=1]

Een vrouw die ook thuis was belde de politie. Er zijn sporen van inbraak gevonden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en kijk (nogmaals) naar de video. Een zangvogel en geweer zijn gestolen. Het was toch niet nodig om iemand daarvoor te vermoorden?

[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Vermoedelijke woning inbraak met dodelijk gevolg. De 52-jarige Joe Louis Primchand is vanochtend, donderdag 9 augustus 2019, dood aangetroffen in een slaapkamer op zijn woonadres te Ephraimzegen in het politie ressort Latour Paramaribo.

[quads id=1]

Er was ingebroken

Vanochtend werd de politie gebeld door een huisbewoner van het slachtoffer, die aangaf dat er bij hun thuis was ingebroken en dat Primchand waarschijnlijk was neer geschoten. De politie Paramaribo ging voor onderzoek ter plaatse en trof het ontzielde lichaam van de man voornoemd aan in een slaapkamer.

Sporen van geweld

Het lijk vertoonde sporen van geweld aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Volgens verklaring van de belster hoorde zij een gestommel in het huis. Vervolgens dat zij het geluid hoorde als dat van een schot dat af ging.

[quads id=1]

Geluid van een schot

Een der toegangsdeuren tot de woning vertoonde sporen van braak. Uit het huis moeten twee zangvogels en een jachtgeweer zijn gestolen. Het is vooralsnog niet duidelijk wat voor soort verwonding de overledene aan het hoofd heeft opgelopen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk door de politie voor obductie in beslag genomen.

Vogels en jachtgeweer gestolen

De politie van Latour heeft deze zaak voor nader onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron:

https://www.politie.sr/vermoedelijke-woning-inbraak-met-dodelijk-gevolg/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland