Eigenaar ‘car center’ te Kwatta Paramaribo verdacht van oplichting – politie Suriname roept benadeelden op.

politie Paramaribo auto
Dinesh is de eigenaar van een auto bedrijf te Kwatta in Paramaribo. De politie heeft hem opgesloten op verdenking van oplichting

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. De politie roept tevens benadeelden op die ook met hem te maken hebben gehad. Ze vermoeden namelijk dat hij nog meer slachtoffers heeft gemaakt. Deel daarom dit bericht met anderen.
Car center te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Ondernemer ingesloten voor oplichting. De politie van het bureau Kwatta te Paramaribo heeft op dinsdag 6 augustus de ondernemer Dinesh N. aangehouden ter zake oplichting.

[quads id=1]

De eigenaar

Dinesh is eigenaar van een “Car Center” gevestigd in het werk ressort van politie Kwatta te Paramaribo. Hij moet onder valse voorwendselen volledige geldbedragen of voorschotten van een aantal mensen hebben ontvangen om auto’s of zwaar materieel te leveren.

[quads id=1]

Politie Kwatta Paramaribo

Benadeelden deden aangifte van oplichting bij de politie. Dinesh is toen aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Hij is vervolgens voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Benadeelden worden opgeroepen

Het vermoeden bestaat dat Dinesh meer slachtoffers met hebben gemaakt en dat die personen nog geen aangifte tegen hem hebben gedaan. Deze benadeelden worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie van het bureau Kwatta indien zij aangifte willen doen.

Bron:

Ondernemer ingesloten voor oplichting

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland