43-jarige getrouwde vader uit Suriname had intiem contact met de 15-jarige zoon van zijn baas

zusje Suriname
‘Hij moet toegeven dat hij ook van mannen houdt’ Dat verklaart 43-jarige Gregory uit Suriname. Hij moet de gevangenis in omdat hij meerdere keren omgang heeft gehad met de 15-jarige zoon van zijn baas. Wat zal zijn vrouw, waar hij 3 kinderen mee heeft, hiervan zeggen? Zal ze hem vergeven? Zou jij je man vergeven?

[quads id=1]

De tiener zegt dat Gregory hem heeft verleidt en dat hij geen nee kon zeggen. Bekijk het bericht en lees wat beiden nog meer vertellen over hun intieme ervaring. 2 jaar cel voor intiem misbruik met een kind. Of ziet de rechter dit misschien niet als misbruik?

[quads id=1]

Vader uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Twee jaar cel voor intieme omgang met vijftienjarige jongen. De 43-jarige Gregory D. kreeg van rechter Alida Johanns, zoals door officier van justitie Astrid Niamat geëist, twee jaar celstraf onder aftrek van de tijd in voorarrest. Hij is veroordeeld voor ontucht met een vijftienjarige jongen. Het zou twee keer in de auto hebben plaatsgehad.

Goede band met de familie

De man heeft excuses aangeboden aan de familie met wie hij een goede band had. Eerder had hij ook tegenover de jongen spijt betuigd. Gregory D. beloofde de rechter zich nooit meer schuldig te maken aan een misdrijf. Gregory D. werkte voor de vader van het slachtoffer. Hij ontkent tegen diens wil omgang met hem te hebben gehad, maar de jongen vertelde de rechter dat hij door Gregory D. is misleid.

[quads id=1]

Hij kon geen nee zeggen

“Ik ben iemand die niet gemakkelijk weigert. Ik ken Gregory omdat hij vaak thuis bij ons komt. Wij hadden ongeveer vier maanden chatcontact via Facebook. Daarna hebben wij een afspraak gemaakt om te praten. Hij haalde me op en ik ging bij hem in de auto zitten en hij kuste me, vroeg me om een relatie, maar ik weigerde. Hij wilde intiem contact. Pas de tweede keer toen we samen waren heeft hij het met me gedaan. Ik kon geen nee zeggen. Ik weet niet hoe het eigenlijk zo is gebeurd. Hij vroeg me zoveel dingen”, verklaarde de tiener.

[quads id=1]

Hij valt ook op mannen

Gregory D. vertelde eerder aan kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor, die de zaak aanvankelijk behandelde, dat het slachtoffer niet zo onschuldig is als hij zich voordoet. “Hij moet toegeven dat hij ook van mannen houdt. Hij wilde ook.” De rechter reageerde duidelijk verbaasd en vroeg de verdachte op zijn woorden te letten. De jongen vertelde dat hij doorgedraaid was toen zijn belager hem chanteerde.

[quads id=1]

Getrouwd met 3 kinderen.

Gregory is ook nog eens getrouwd en heeft 3 kinderen. (zie onderstaand bericht) Zal zijn vrouw weten dat haar man ook op jongens/mannen valt. En zal zij hem vergeven?

Eerdere berichten:

Getrouwde vader van 3 kids heeft omgang met 15-jarige zoon van zijn baas ~ Suriname

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/08/twee-jaar-cel-voor-seks-met-vijftienjarige-jongen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland