Samantha steelt gewonnen SURIBET geld van buurman – politie Suriname

suribet Suriname
Buurman opgelicht door buurvrouw in Suriname! In plaats van hem te helpen ‘roofde’ ze hem van zijn gewonnen SRD’s. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen!!! Niet iedereen is te vertrouwen.

[quads id=1]

Hoe komt het dat buurman zoveel vertrouwen heeft in buurvrouw? Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Moest buurvrouw harder gestraft worden?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Door buurman gewonnen geld achterover gedrukt door buurvrouw. De politie van het bureau Zanderij heeft op dinsdag 30 juli de 33-jarige Samantha L. aangehouden.

Een man deed op maandag 22 juli aangifte bij de politie en verklaarde dat hij op zondag 21 juli problemen had met zijn suribet account.

[quads id=1]

Buurman en buurvrouw

Hij benaderde toen zijn buurvrouw Samantha met de vraag hem weg wijs te maken. Samantha hield haar buurman toen voor dat hij een ander account en een ander password moest maken.

Met behulp van Samantha veranderde de aangever zijn account en password en bij het spelen daarna won hij een geldbedrag van SRD 1.400. De aangever besloot later op de dag het gewonnen geld te innen.

[quads id=1]

Iemand was hem voor

Toen hij de Suribet retailer aandeed om het geldbedrag te innen, bleek dat reeds door iemand anders te zijn geïnd.

Op camera beelden is duidelijk te zien dat Samantha het geld heeft geïnd. Zij werd door de politie opgespoord en aangehouden op 30 juli ter zake oplichting en of verduistering. In eerste instantie ontkende Samantha zich schuldig te hebben gemaakt aan een strafbare handeling. Toen zij echter met de camera beelden geconfronteerd werd, kwam ze terug op haar verklaring.

[quads id=1]

Ze is heengezonden

Zij stond het geldbedrag vrijwillig af aan de rechtmatige eigenaar waarna zij is heengezonden door de politie. Dit alles heeft plaats gevonden na overleg met het Openbaar Ministerie.

Gerelateerde verhalen:

Buurman ‘klopt’ op ondergoed van buurvrouwen

Woordenwisseling in Suribet kantoor te Flora eindigt in zware mishandeling ~ Suriname

Door buurman gewonnen geld achterover gedrukt door buurvrouw

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland