Onze 44-jarige Arnie Dunker is overleden in Suriname

overleden Suriname
Voor heel de wereld was hij een vriend en voor ons was hij heel de wereld
Met deze woorden geven de families Dunker, Djoparto, Milan, Fokke en van Dijk te kennen dat Arnie Dunker uit Suriname veel te vroeg en veel te jong is overleden. Hij was pas 44 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Arnie Dunker 

In de leeftijd van 44 jaar

overleden Suriname
[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland