Buitenlander wilde op het vliegtuig stappen met heel groot bedrag in Euro’s – politie Suriname

euro Suriname
Weet je dat je niet zomaar met heel veel geld kan vertrekken uit Suriname? Een buitenlander is op de luchthaven aangehouden met een flink bedrag in Euro’s. Cash.

[quads id=1]

Hij zou net op het vliegtuig stappen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. De man kon na een paar dagen cel toch vertrekken. Hij moest wel eerst een flink bedrag in Euro’s neertellen. De staatskas is in ieder geval weer een beetje bijgevuld.

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Vietnamees aangehouden. De douane recherche heeft op zaterdag 27 juli een Vietnamese passagier op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden op verdenking van overtreding van de Deviezen Wet en het Smokkeldecreet.

[quads id=1]

Bedrag in Euro’s

De Man stond op vertrek naar het buitenland. In de handbagage van deze reiziger is een groot geldbedrag in Euro’s aangetroffen. De man beschikte niet over de nodige bescheiden om met zo’n groot geldbedrag Suriname te verlaten.

[quads id=1]

De douane recherche droeg vervolgens de verdachte en het geld over aan de politie van het politie bureau Zanderij in Suriname.

Flinke boete

Deze verdachte werd, op grond van de wet, in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Na het betalen van een fikse boete in Euro’s is de Vietnamees op maandag 29 juli in vrijheid gesteld en mocht hij uit Suriname vertrekken.

Bron:

Vietnamees aangehouden

Gerelateerde berichten:

32-jarige vrouw wilde met 40.000 euro in een doos op het vliegtuig stappen – politie Suriname

Politie oproep: Openstaande boetes moet nu eerst betaald worden op de luchthaven ~ vakantie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland