44-jarige sportman Orlando Grootfaam vandaag overleden in ziekenhuis te Paramaribo

overleden Paramaribo
Zeer verdrietig nieuws: Oud Internationaal Orlando Grootfaam uit Paramaribo is heengegaan. Hij was oud topspeler van Robinhood en hij behoorde tot de veteranen spelers van Tammenga 40 plus.

[quads id=1]

Tevens was hij zwemmer van Neptunes Parima. Een ware sportman is heengegaan. Hij zou 45 jaar worden. Suriname gecondoleerd. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

Sportman uit Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Voetbalsamenleving geschokt door dood Orlando Grootfaam. De plotselinge dood van Orlando Grootfaam is hard aangekomen bij de Surinaamse voetbalgemeenschap. Na het nieuws over zijn overlijden, reageerden velen woensdag geschokt op social media. ‘Grootje’ voetbalde in zijn carrière voor De Rest, Robinhood en SNL.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Overleden in het ziekenhuis

De linkspoot die door velen als de laatste echte voetballeider van Suriname werd gezien, overleed woensdag in het Diakonessenhuis te Paramaribo. De oud-aanvoerder van Suriname zou op 20 oktober 45 jaar oud worden.

“Hij was een echte leider op het veld. Hij was eigenlijk de laatste leider die Suriname heeft gekend”, beaamt Henry Kia. De oud-arbiter zegt tal van wedstrijden van Grootfaam te hebben gefloten.

[quads id=1]

Een leider op het veld

Hij had altijd bewondering voor de manier waarop de middenvelder leiding gaf op het veld. “Hij kon ageren, maar daar kon je niet tegenop ingaan omdat hij het meestal aan het rechte eind had”, herinnert Kia zich.

overleden Paramaribo

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/07/voetbalsamenleving-geschokt-door-dood-orlando-grootfaam/

Geschreven door Marinio Balsemhof en Elliot DC
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland