Zwangere vrouw mishandeld tijdens festival in Amsterdam – politie Nederland zoekt getuigen (video)

politie Nederland
Wat gebeurt er daar in Nederland? Jongeren die gewoon een zwangere vrouw in elkaar trappen?

[quads id=1]

Bekijk onderstand bericht van de politie. Kijk ook naar de video. Ze zijn opzoek naar getuigen want deze gasten moeten zo snel mogelijk opgepakt worden. Deel daarom het bericht met iedereen in Nederland. Wie doet nou zoiets? Zinloos geweld!!! 1 tip: Sluit je deuren als je in de auto zit!!!
Politie Nederland

Politie Nederland schreef het volgende hierover: Politie zoekt getuigen van mishandeling. Op zaterdag 20 juli wordt er bij de Kiss and Ride van een muziekfestival in het Amsterdamse Bos een zwangere vrouw mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Politie-embleem

Het slachtoffer zet omstreeks 17.15 uur iemand af bij de Kiss en Ride van het muziekfestival en wanneer zij terugrijdt, loopt er een groep van ongeveer acht jongens voor haar op de weg. Een aantal van deze jongens gaat niet aan de kant en wanneer een van de jongens tegen haar auto aankomt wordt de vrouw bedreigd.

[quads id=1]

Ze zegt dat ze zwanger is

Één van deze jongens opent haar bijrijdersportier en trapt, ondanks dat de vrouw roept dat ze zwanger is, een aantal keer in op het slachtoffer. De vrouw stapt haar auto uit en een omstander schiet haar te hulp en belt de politie. Een aantal van de jongens trapt nog een paar keer in op haar auto en dan gaat de groep jongens er vandoor.

De groep bestond uit ongeveer zes licht getinte jongens en twee jongens met lichte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud. De verdachte die op de vrouw heeft ingetrapt heeft het volgende signalement:

[quads id=1]

Blond haar

Man met lichte huidskleur
Tussen de 20-25 jaar oud
1.75 -1.80 meter lang
Donker blond haar
Zijkant haar opgeschoren met een lok half voor zijn ogen
Fel groen kleurig shirt
Spijkerbroek

[quads id=1]

De recherche doet onderzoek naar de mishandeling en de vernieling en is op zoek naar getuigen die iets gezien dan wel gehoord hebben. Heeft u informatie of behoorde je tot de groep jongens? Neem dan contact op via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via dit tipformulier.

Bron:

https://www.politie.nl/nieuws/2019/augustus/6/05-politie-zoekt-getuigen-van-mishandeling.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland