Tijdelijk minder puntjes in 1 zak – bekendmaking Fernandes brood Suriname –

fernandes Suriname
Geachte klanten van Fernandes Bakkerij Suriname, hierbij een bekendmaking van het bedrijf. Vanwege een groot onderhoud bij hun in de fabriek zal gedurende een bepaalde periode het aantal puntjes per zak anders zijn.

[quads id=1]

In een zak zullen dan ipv 8 puntjes, 6 puntjes zitten. Bekijk onderstaande link voor meer informatie en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Fernandes Suriname

BEKENDMAKING‼️

Hierbij brengen wij graag het volgende onder de aandacht:
de consumenten adviesprijs voor Witte Puntjes 6 per pak zal zijn: SRD 5,60.

[quads id=1]

brood SurinameMet warme groet,
Team Fernandes Bakery
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland