Strenge controle vakantieoorden al begonnen (mooie video’s) – vakantie Suriname Paramaribo

De grote vakantie komt eraan. En natuurlijk is het belangrijk om te weten welke badplaats veilig is. Daarom worden de vakantieoorden in Suriname weer streng gecontroleerd. Bekijk de video daarvan en kijk wat de vakantiegangers zelf vertellen over de oorden.

[quads id=1]

Bekijk ook de lijst van vorig jaar om alvast jullie uitje te plannen. Colakreek is 1 van de populaire vakantie oorden in Suriname. Zullen ze dit jaar weer op de lijst staan? Bekijk de leuke video’s over Colakreek om alvast inspiratie op te doen. Ben je al een keertje geweest? Welk vakantieoord vinden jullie het allerleukste?

[quads id=1]

Vakantie Suriname

De controle op de vakantie oorden in Para Suriname wordt elk jaar uitgevoerd. Dit omdat de oorden tijdens elke vakantie drukker bezocht worden. Veel toeristen uit Nederland die op vakantie zijn in Paramaribo gaan graag even zwemmen buiten de stad.

En voor de vakantiegangers en toeristen is het altijd prettig om te weten dat de plaats die je bezoekt veilig is en tevens goed onderhouden wordt.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Vorig jaar

We hebben ook alvast de lijst van vorig jaar erbij gedaan dan kunt u alvast bekijken waar u dit jaar naar toe wilt gaan. Deel het met een ieder zodat ze weten waar ze veilig zijn. P.s. veiligheid begint natuurlijk ook bij jezelf. Zorg dat je je aan de regels houdt

28 exploitanten van recreatieoorden in Suriname hebben vorig jaar hun toestemming en goedkeuring ontvangen.

[quads id=1]

Goedgekeurd

Goedgekeurde recreatieoorden beschikken over onder andere getrainde en geüniformeerde lifeguards, bemande EHBO-posten, dieptemeters die de diepte van het zwemwater aangeven en hygiënisch verantwoorde voorzieningen.

Bekijk hier de lijst van VORIG JAAR. Let op de lijst van dit jaar is nog niet uitgegeven. Deze volgt binnenkort.

vakantie Suriname
Foto van BIC Para
Colakreek Suriname

De ideale recreatie plaats voor individuen en het hele gezin. Een natuurbadplaats voor kleuters, kinderen en volwassenen met diverse speeltoestellen in het water en mogelijkheden voor fiets en wandeltochten in het mooie savanne landschap met idyllisch gelegen dorpjes. Colakreek is het hele jaar door geopend.

Bekijk hier de mooie video’s van dit populaire vakantieoord

[quads id=1]

[quads id=1]

Klik hier voor meer informatie over colakreek

Eerdere berichten:

Video bekendmaking – Lijst goedgekeurde vakantie oorden 2018 in Suriname

Bekendmaking – Strenge controle op vakantie oorden Suriname begonnen.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland