Militair raakt zwaar gewond na verkeersongeval te Paramaribo

overleden Paramaribo
Nadat hij geraakt werd door een auto te Paramaribo vloog hij van zijn brommer af en belandde meters verder op de grond

[quads id=1]

Hij raakte hierdoor zwaar gewond. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lieve mensen, let aub ook op de bromfietsers in het verkeer. Kijk naar links en naar rechts als je de weg afslaat en gebruik je spiegels!!

[quads id=1]

Militair Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende hierover: Militair zwaargewond bij aanrijding. Een militair is in het weekend zwaargewond geraakt bij een aanrijding aan de Slangenhoutstraat te Paramaribo. Hij moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. Hij is aangereden door een auto.

De auto reed over de Slangenhoutstraat gaande in de richting van de Calcuttastraat.

[quads id=1]

Aangereden door een auto

De militair bestuurde een bromfiets en kwam vanuit de tegenovergestelde richting. De autobestuurder sloeg af naar een inrit en verleende geen voorrang aan de bromfietser met als gevolg een aanrijding. De bromfietser vloog na het verkeersongeluk enkele meters verder van de bromfiets.

[quads id=1]

Vliegt meters van bromfiets

Zijn vervoersmiddel kwam precies bij de auto tot stilstand. Zowel de auto als de bromfiets had schade. De wagen is in beslag genomen voor herkeuring; deze is weggesleept door de sleepdienst. De militaire politie was ingeschakeld voor onderzoek

Gerelateerde berichten:

Brute mishandeling na aanrijding werd militair in Suriname fataal

Militair laat slachtoffer op de weg achter na dodelijke aanrijding – politie Suriname

Bron:

Militair zwaargewond bij aanrijding

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland