Onze 42-jarige Remano Cairo (Phsyco) is er niet meer (foto’s en video’s uitvaart in Nederland)

overleden Nederland Suriname
De families Cairo en Daniels maken het volgende droevige bericht bekend: Tot aan het eind heeft hij van het leven genoten. En maakte plannen voor de nabije toekomst. Maar helaas. We moesten onverwachts afscheid nemen van onze muzikale zoon, vader, neef en dansmaatje. Remano Cairo. Ook bekend als Pshyco. Hij was pas 42 jaar. We bedanken een ieder voor hun bijdrage. Bekijk de vele foto’s en video’s van Remano en de uitvaart in Nederland. Rust zacht

[quads id=1]

Overleden

42-jarige

Remano Renato ( Pshyco) Cairo

Bekijk onderstaande foto’s en video’s omtrent Remano, de donaties en zijn uitvaart in Nederland. Deel het met belanghebbenden

Dankzij donaties en hulp van anderen kreeg hij een mooie uitvaart:

[quads id=1]

[quads id=1]

R.I.P. Niffo, deze is voor jou. Waka Boeng
Jah Bless Always โค๐Ÿ’›๐Ÿ’š

Iedereen bedankt

We zijn trots en dankbaar op iedereen die ons heeft bijgestaan de afgelopen week.

Zonder elkaar was dit niet gelukt.
Maar wees trots op jullie zelf.
En koester onze Mano in jullie harten.
Verspreid de Lobi die hij ons gaf.

R.I.P.
REMANO PSHYCO CAIRO
๐Ÿ™๐Ÿพโค๐Ÿ˜˜

Bekijk hier de video’s van de uitvaart:

[quads id=1]

Namens families Daniels en Cairo
Foto’s en video’s van Shar Cairo en DiDi Daniels
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland