Lichaam van 36-jarige dode vrouw aangetroffen in woning – politie Suriname

politie Suriname
Er is een dode vrouw aangetroffen in een woning in Suriname. Haar partner, verliet vlak voor de vondst de woning. Zal hij haar vermoord hebben?

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie omtrent de identiteitsgegevens van de vrouw. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wat een ellende.
Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Lijk van een vrouw aangetroffen in een woning te Albina. De politie van het ressort Albina kreeg op zaterdag 3 augustus de melding van een lijk in een woning.

[quads id=1]

Vrouw uit Guyana

De wetsdienaren troffen het levenloos lichaam van de 36-jarige Guyanese vrouw Phona Sellyfan Pherson in de woning aan. Het vermoeden bestaat dat de vrouw om het leven is gebracht.

Man vertrok met tas

Pherson woonde met haar man op dit adres in Suriname. Op die bewuste zaterdag, voor de ontdekking van het lijk, heeft men de levenspartner van Pherson van huis zien gaan met een tas in zijn bezit. De man is van Guyanese komaf. Hij is als verdachte aangemerkt in deze zaak.

[quads id=1]

Politie Albina in Suriname

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Phona Sellyfan Pherson voor obductie in beslag genomen. De politie van Albina heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan recherche van Regio Oost.

Bron:

https://www.politie.sr/lijk-van-een-vrouw-aangetroffen-in-een-woning-te-albina/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland