Bekendmaking – aanstaande vrijdag en maandag vrije dag in Suriname – lang vakantie weekend

Suriname vrije dag
Hierbij maakt het ministerie van Binnenlandse zaken bekend dat ook maandag 12 augustus een vrije dag zal zijn in Suriname.

[quads id=1]

Aangezien het vrijdag 9 augustus ook een vrije dag is in Suriname betekent dit dat het een lang weekend zal zijn om te feesten, tot rust te komen of om iets anders te doen. Het is misschien een goed idee om dit lang vakantie weekend samen met je geliefden door  brengen. Bekijk onderstaand bericht voor informatie. En deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Wat ga jij doen dit weekend? Of moet jij wel werken?

[quads id=1]

Brief van het ministerie

Lees onderstaande brief van het ministerie en geef het door aan belanghebbenden.
vrije dag Suriname

[quads id=1]

Coverfoto van Keramiekworkshop
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland