30-jarige probeert broer te wurgen en bedreigt bloedeigen moeder met de dood – politie Suriname

moeder broer Suriname
Van je bloedeigen familie moet je het hebben. Is toch vreselijk. Je voedt je zoon op tot een volwassen vent en dan overkomt je dit:

[quads id=1]

Een 30 jarige man uit Suriname is opgesloten door de politie voor poging tot doodslag, mishandeling en bedreiging van zijn broer en moeder. Is dat wat verslaafde mensen hun familie aandoen? Komt het ooit wel goed met zo een jongen?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Drugsverslaafde ingesloten voor wurgen broer en bedreiging moeder. De politie van Nickerie heeft op dinsdag 30 juli de 38-jarige Soeradjpersad L. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake poging tot doodslag, mishandeling en bedreiging met een ernstig misdrijf.

[quads id=1]

Drugs verslaafd

Soeradjpersad, die drugs verslaafd is, kreeg een woordenwisseling met zijn broer. Soeradjpersad pakte op een gegeven moment een stuk goed en wikkelde die om de hals van zijn broer met de kennelijke bedoeling om die daarmee te wurgen. Hun moeder kwam tussen beide en wist daarmee erger te voorkomen. Soeradjpersad bedreigde zijn moeder toen met de dood en zei ook dat hij het ouderlijk huis in brand zal steken.

[quads id=1]

Verzet tegen de politie

Soeradjpersad verzette zich hevig tegen de politieambtenaren die ter plaatse arriveerden om hem aan te houden. Hij heeft zich daardoor ook schuldig gemaakt aan wederspannigheid. Zoals eerder aangegeven is hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bron:

Drugsverslaafde ingesloten voor wurgen broer en bedreiging moeder

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland