Juwelier tegenover Kirpalani aan de Maagdenstraat te Paramaribo helemaal afgebrand (video’s en foto’s)

brand Paramaribo

Alweer een heftige brand in de binnenstad van Paramaribo. Veel mensen hebben de brandweer al voorbij zien komen vanmorgen.

[quads id=1]

Een juwelierszaak aan de Maagdenstraat is helemaal afgebrand. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s en vele duidelijke foto’s die in daglicht gemaakt zijn. We hebben al zoveel branden meegemaakt de laatste tijd. Wanneer gaat dit ophouden?

[quads id=1]

Brand Paramaribo

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Een juwelierszaak aan de Maagdenstraat te Paramaribo  is vanmorgen uitgebrand. De brandweer is met diverse wagens ter plekke en heeft de brand intussen onder controle.

Tegenover Kirpalani

Een pand aan de Maagdenstraat en op de hoek van de Jodenbreestraat is vanochtend in vlammen opgegaan. De brandweer is met man en macht bezig de brand te blussen.

[quads id=1]

Het gaat om de juwelierszaak tegenover Kirpalini. De brandweer heeft intussen de brand onder controle. Er is alles aan gedaan om te voorkomen dat belendende gebouwen ook vlam zouden vatten.

Straten afgezet

De straten rond de brand zijn afgezet. De brandweer is bezig met het nablussen.

Bekijk hier de video’s en vele foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53935

Foto’s van Roy Bruce
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland