Bloederige kappartij in Suriname – 29-jarige man aangehouden

politie Paramaribo
De 29-jarige Amarilio uit Suriname is door de politie aangehouden. Hij heeft twee mensen ernstige verwondingen toegebracht

[quads id=1]

Gelukkig konden omstanders erger voorkomen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wat een agressievelingen lopen er af en toe rond.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Betalingskwestie eindigt in bloedige vechtpartij. De 29-jarige Amarilio R. kreeg op dinsdag 30 juli te Klaaskreek een woordenwisseling met een man over een betalingskwestie. De woordenwisseling mondde uit in een vechtpartij. Tijdens het gevecht verwondde Amarilio zijn tegenstander met een scherp voorwerp.

Een oom

Toen een oom van het slachtoffer Amarillio om rekenschap vroeg over hetgeen hij gedaan had werd die door Amarilio op het hoofd geslagen met een fles.

Dorpsbewoners van Klaaskreek keurden het agressief gedrag van Amarilio af en vielen hem aan. De ingeschakelde politie van Zanderij te Suriname was op tijd ter plaatse en wist erger te voorkomen. De twee gewonden mannen werden voor medische hulp overgebracht naar de polikliniek van de Medische Zending te Brokopondo.

Medische zending

Amarilio werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/betalingskwestie-eindigt-in-bloedige-vechtpartij/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland