Onze moeder Florence van Russel uit Paramaribo is er niet meer.

overleden Paramaribo
Aanstaande dinsdag zou zij 65 jaar worden. Maar het lot heeft anders besloten. Die dag zal ze naar haar laatste rustplaats worden gebracht. Florence van Russel, zij is er niet meer. Ze is werkzaam geweest op het hoofdkantoor van CBB te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef de informatie door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Hierbij maken de kinderen en kleinkinderen het overlijden bekend van hun moeder, schoonmoeder en oma

Florence van Russel

Uit Paramaribo. Ze zou aanstaande dinsdag 65 jaar worden.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

De familie condoleert hierbij al haar vrienden en kennissen.

Haar ziel is nu bij haar Heer en Heiland

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland