Onze lieve moeder Margo Roberts uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
De kinderen en kleinkinderen maken bekend dat hun moeder en oma Margo Roberts uit Paramaribo is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de singineti en uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Alles wat adem heeft love de Here.
Halleluja
Psalm 150:6

Met diep leedwezen maken wij bekend dat op dinsdag 30 juli 2019 van ons is heengegaan, onze moeder, grootmoeder  en overgrootmoeder. Mevrouw

Roberts Margo

op de leeftijd van 63 jaar.
Geboren te Paramaribo op 18 augustus 1955.

De singineti is op maandag 5 augustus 2019 van 20:00u – 24:00u aan de Louise Menkesteeg 8 te Latour Paramaribo

De crematie vindt plaats op dinsdag 6 augustus 2019 om 17.00u. Voorafgaand de uitvaartdienst, welke om 15.00u begint.

Namens de kinderen en kleinkinderen.

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland