Onze 43-jarige collega Claudia Etnel uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Een verdrietig bericht van overlijden.
Waarom zoveel vragen, waarom is er zoveel pijn. Waarom zijn er zoveel dingen die niet te begrijpen zijn? Vol ongeloof wordt bekend gemaakt dat leerkracht Claudia Etnel uit Paramaribo is overleden. Zij was 43 jaar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. RIP

Overleden

[quads id=1]

Claudia Chequita Etnel

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 43 jaar

Waarom zoveel vragen, waarom is er zoveel pijn. Waarom zijn er zoveel dingen die niet te begrijpen zijn?

Met deze woorden maken de leerkrachten en begeleiders van het project Lichamelijke Opvoeding bekend dat van hun is heen gegaan Claudia Chequita Etnel. In de leeftijd van 43 jaar.

Claudia was vanaf het jaar 2000 tot de dag van haar overlijden werkzaam op de openbare school Penny en Jon als Gymnastiek leerkracht.

Lieve Clau,
We gaan je erg missen
Wakka bung,
Wi sa tang memre joe
🤗😇

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland