Mijn zus, 50-jarige Indrawatie (Asha) Radhe uit Paramaribo is er niet meer

overleden Paramaribo

Richardo maakt met heel veel verdriet bekend dat zijn zus, 50-jarige Indrawatie (Asha) Radhe uit Paramaribo er niet meer is. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland