Meerdere mensen doodgeschoten bij Walmart supermarkt – mall in Amerika (video’s)

doden Amerika
Vreselijke berichten. Wat een ellende weer in Amerika op dit moment Er zijn zojuist meerdere doden en veel gewonden gevallen na een schietincident bij een Walmart Supermarkt in Amerika.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s erover. Waarom komen dit soort dingen zo vaak voor in Amerika? Echt erg. Zijn de scholen en malls in Amerika wel veilig? Dit komt veel te vaak voor

[quads id=1]

Schietpartij Amerika

Nu.nl schreef het volgende hierover: Meerdere doden bij schietpartij in Texas Amerika, drie personen opgepakt. Bij een schietpartij in de Amerikaanse stad El Paso (Texas) zijn zaterdag meerdere doden gevallen. Een schutter opende het vuur in een Walmart in Amerika. Er zijn in totaal drie personen gearresteerd.

[quads id=1]

doden Amerika
foto van news Australia

Het is niet duidelijk hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. Volgens Amerikaanse media zou het gaan om tien tot twintig doden. Ook is niet bekendgemaakt wat de rol is geweest van de opgepakte personen.

Amerika mall

De lokale politie riep mensen op om uit de buurt van het winkelcentrum te blijven. Ook zijn meerdere gebouwen en straten ontruimd.

Later meer informatie

Video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://www.nu.nl/algemeen/5974182/meerdere-doden-bij-schietpartij-in-texas-drie-personen-opgepakt.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland