Ga je op vakantie naar Paramaribo? Let dan op. Straks geen toeristenkaart / visum voor Suriname meer verkrijgbaar op Schiphol

Vakantie Paramaribo
Ga je op vakantie naar Paramaribo? Let dan op. Er gaat het 1 en ander veranderen. Bijna alles moet nu online! Er zullen geen ‘Visa Bij Aankomst’ verstrekt worden bij de dienst op de luchthaven in Suriname. En de verkoop toeristenkaarten op Schiphol stopt ook. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Vakantie naar Paramaribo

Radio 10 Suriname schreef het volgende: Visumaanvragen kunnen voortaan ook online. Dit laat het Ministerie van Buitenlandse Zaken via het NII bekendmaken. Het is dus per 01 augustus niet mogelijk een visumaanvraag in te dienen bij de balie van het ministerie.

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

Er zullen verder geen ‘Visa Bij Aankomst’, – de VBA -, verstrekt worden bij de dienst op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Visumaanvragen die in het buitenland zijn gedaan op een van de ambassades of consulaten van Suriname kunnen wel tot en met 15 oktober 2019 aan de balie worden ingediend en zullen dan ook worden afgehandeld.

[quads id=1]

VFS Global Paramaribo

BuZa meldt dat de verkoop van de toeristenkaarten ook tot die datum worden voortgezet. Voor vragen en informatie raadt het departement aan contact op te nemen met VFS Global Paramaribo; die is belast met de digitale ontvangst van de toeristenkaart en visa-aanvragen.
[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Bron:

Visumaanvragen nu ook online