Fake news alert – Foto van politieagent die goudzoeker heeft doodgeschoten in Suriname is vals!

rosebel Suriname goud
Lieve mensen. delen jullie niet zomaar berichten/foto’s en video’s van personen. Niet alles wat je op social media binnenkrijgt is waargebeurd. Mensen levens kunnen hierdoor gevaar lopen. Letten jullie erop.

[quads id=1]

Hierbij een dringend bericht van de politie Suriname. Veel mensen hebben de foto gedeeld van de politieagent die de goudzoeker zou hebben doodgeschoten
De politie laat weten dat de man op de foto NIET de persoon is die heeft geschoten. Integendeel. Die man was niet eens in de buurt. Bekijk onderstaand bericht en deel het met een ieder. De politie agent heeft helemaal niets te maken met de schietpartij!!!

[quads id=1]

politie Suriname

Het Korps Politie Suriname brengt het volgende onder de aandacht:
Via sociale media circuleert een foto van een politieambtenaar met een bericht dat hij op de goudzoeker Furgil Aloeboetoe uit Suriname heeft geschoten. Dit bericht is vals.

[quads id=1]

Bericht is vals

Deze politieambtenaar werkt op een afdeling in Paramaribo en was niet op de locatie in Brokopondo waar het schietincident heeft plaats gevonden.

Bron:

https://www.politie.sr/het-korps-politie-suriname-brengt-het-volgende-onder-de-aandacht/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland