Angelo heeft zijn vriendin te Geyersvlijt Paramaribo zwaar mishandeld omdat ze het uit wilde maken – politie Suriname

overleden Suriname
Jaloezie na wan takroe sikie. Wanneer gaan sommige mannen het begrijpen: Een vrouw is niet jouw bezit!
Advertisements
Angelo uit Paramaribo is door politie Suriname opgesloten. Hij heeft namelijk zijn vriendin zwaar mishandeld nadat ze de relatie wilde beëindigen. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.
Advertisements
Man mishandelt vrouw te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Angelo ingesloten voor zware mishandeling. De 22-jarige Angelo B. is op zaterdag 27 juli door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling. D\

Advertisements
Politie Paramaribo

Deze verdachte moet zich op dinsdag 23 juli schuldig hebben gemaakt aan zware mishandeling van zijn ex-vriendin. Volgens verklaring van het slachtoffer bracht zij een einde aan de liefdesrelatie tussen haar en Angelo. Dit viel niet in goede aarde bij Angelo en op dinsdag 23 juli ging hij naar het woonadres van de jonge vrouw.

Advertisements
Medische specialist

Zij kregen een woordenwisseling en Angelo ging toen ertoe over om de vrouw te mishandelen. De mishandeling is van dien aard dat het slachtoffer verwezen is naar een medische specialist in Paramaribo.

Bron:

Angelo ingesloten voor zware mishandeling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland