Mijn lieve moeder Jeanette Accord (geboren Brudet) uit Paramaribo is overleden.

overleden Paramaribo
Mama, Ik dank u voor de sterke vrouw die u was​ in mijn leven. U heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik niet rijk was. Met deze woorden maakt de diepbedroefde dochter Irma Accord​ bekend dat haar moeder Jeanette Accord (geboren Brudet) is overleden. Ze was meer bekend als Nette van de van Idsingastraat in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti is VANAVOND! Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Mama elke kaars brand eens uit die dag is De Heer zijn besluit​

soms gaat het snel en dan weer niet ​het is hoe je het bekijkt of ziet​

als ik aan u zal denken​ als eerst het harde werk en​ dan de oplossingen op moeilijke momenten​

Ik dank u voor de sterke vrouw die u was​ in mijn leven ​u heeft mij nooit het gevoel dat ik niet rijk was gegeven​

maar de warmte en liefde is wat ik het meeste zal missen​ in uw oprechte liefde voor mij kan ik mij echt niet vergissen​

ik wens u verder een goede reis en behouden aankomst in​ uw verdere ziele bestaan​

Wat God doet dat is wel gedaan​

Op donderdag 25 juli j.l. is mijn moeder

Jeanette Bernadette Ernestine Accord,
geboren Brudet,

vredig ingeslapen. ​

Ze bereikte de gezegende leeftijd van 85 jaar.​

[quads id=1]

De singi neti vindt plaats op donderdag 1 augustus, van 20.00 uur tot 22.00 uur aan de van Idsingastraat 69 te Paramaribo.​

De rouwplechtigheid is op vrijdag 2 augustus van 13.00 uur tot 16.30 uur eveneens aan de van Idsingastraat 69 te Paramaribo.​

De rouwdienst vangt aan om 15.00 uur tot 16.30 uur. Daarna zal de rouwstoet zich begeven naar de begraafplaats​ Mariusrust aan de dr. Sophie Redmondstraat, waar zij om 17.00 uur ter aarde wordt besteld. ​

Rust zacht lieve mamsie.
Je bent voor altijd met liefde gegrift in mijn hart.​

Je liefhebbende dochter Irma Accord

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland