Bedankt voor jullie steun rondom het overlijden van 32-jarige Guillermo Roos uit Paramaribo (video)

overleden Paramaribo
32-jarige Guillermo Roos uit Paramaribo is er niet meer. Het was en is nog steeds zwaar voor de familie maar jullie troost en steun rondom zijn overlijden heeft de familie goed gedaan. Zij bedanken jullie allen. Bekijk onderstaand bericht om de dankbetuiging te lezen. Kijk ook naar de video van Gilly.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Overleden

Guillermo Roos

Begraven dinsdag 30 juli 2019

Namens de familie van onze overleden Guillermo Roos willen wij een ieder bedanken voor de troostrijke woorden, de steun in welke vorm dan ook. Ook hun aanwezigheid bij de singineti en dag van begraven….

Een ieder bedankt bedankt

Moge zijn ziel in vrede rusten🙏🙏

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

Eerdere berichten:

Onze zoon, broer en neefje 32-jarige Guillermo Roos uit Paramaribo is overleden (video)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland