23-jarige zonder rijbewijs rijdt fietser aan te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
Wederom een ernstig ongeval veroorzaakt door een persoon zonder rijbewijs. Een fietser is ernstig gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een 23-jarige te Paramaribo. Bekijk onderstand officieel politiebericht voor meer informatie. Wat zou een passende straf zijn voor mensen die achter het stuur stappen zonder rijbewijs? Want het is duidelijk dat de huidige straf deze mensen niet afschrikt.

[quads id=1]

Fietser in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Fietser aangereden door autobestuurder die geen rijbewijs heeft. De politie van het bureau Geyersvlijt te Paramaribo kreeg op zaterdag 27 juli de melding van een aanrijding tussen een autobestuurder en een fietser op de kruising van de Boni- en de Dovenstraat. Voorts dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

[quads id=1]

RGD Poli

Toen de politie op de locatie arriveerde was de fietser H.L. reeds overgebracht naar de RGD polikliniek te Geyersvlijt te Paramaribo. De heer H.L. was zwaar gewond geraakt en medische hulp bleek van grote noodzaak te zijn. Nadat het slachtoffer op de polikliniek was behandeld is hij per ontboden ambulance afgevoerd naar en ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis.

[quads id=1]

Kevin K

Het politioneel onderzoek wees uit dat de autobestuurder Kevin, K. (23) bij het beschrijven van een rechtse bocht geen voorrang verleende aan de fietser H.L. met als gevolg de aanrijding. Verder is naar voren gekomen dat Kevin niet in het bezit is van een rijbewijs.

[quads id=1]

Hij werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau in Paramaribo. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kevin, K. in verzekering gesteld.

Bron:

Fietser aangereden door autobestuurder die geen rijbewijs heeft

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland