Sandra voor vertrek uit Paramaribo aangehouden met drugs in haar koffer – politie Suriname

zus Paramaribo
De dames nemen echt kansen in Suriname. Is een gewone kantoorbaan of huishoud job niet meer voldoende?

[quads id=1]

Zojuist heeft de politie bekend gemaakt dat er WEER een dame is aangehouden. Dit keer gaat het om Sandra. Ze heeft ook een kans genomen. Helaas voor haar is ze gepakt! Bekijk de officiële politieberichten voor meer informatie.

[quads id=1]

56-jarige Sandra

Er is vandaag nog een bericht van de politie gepubliceerd. Er is namelijk nog 1 drugscrimineel aangehouden. Deze vrouw heet Sandra A. Ze is 56 jaar.

Lees hieronder het tweede bericht van de politie:
Het Bestrijding Internationaal Drugs Team ( BID-Team) heeft op vrijdag 20 juli de 56-jarige Sandra,A. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, nadat in de handvat van haar reiskoffer iets meer dan 1250 gram cocaïne was ontdekt en in beslag genomen.

[quads id=1]

Naar het buitenland

Sandra stond op vertrek naar het buitenland. Sandra en de drug zijn vervolgens door het BID-Team overgedragen aan de Narcotica Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Politie Suriname

Politie Suriname schreef eerder het volgende hierover: Drugskoerierster aangehouden en in verzekering gesteld. Leden van het Bestrijding Internationaal Drugs Team ( BID-Team ) hebben op donderdag 18 juli de 35-jarige Shelliza, Z. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname aangehouden, nadat de wetsdienaren ruim 700 gram cocaïne in de handvat van haar reiskoffer ontdekten en in beslag namen.

[quads id=1]

In haar koffer

Shelliza stond op vertrek vanuit Paramaribo naar het buitenland. Zij en de in beslag genomen drug zijn vervolgens door het BID-Team overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

Uit het nader onderzoek is naar voren gekomen, dat Sheliza meerdere keren postpakketten ter verzending naar het buitenland aangeboden had bij postbedrijven hier te lande.

Drugs in postpakketten

In zeker zes van die pakketten is cocaïne aangetroffen. Sheliza wist uit handen van de politie te blijven omdat zij een valse identiteitskaart gebruikte bij het posten van die dozen met drug. In het jaar 2018 was zij wel aangehouden voor het ter verzending aanbieden van postpakketten waarin drugs verborgen zat.

[quads id=1]

Drugscrimineel

Na overleg met het Openbaar Ministerie is deze drugscrimineel hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de Narcotica Brigade.

Coverfoto is een voorbeeldfoto

Bron:

Vrouwelijke passagier aangehouden door het BID-team

Drugskoerierster aangehouden en in verzekering gesteld

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland